Шакира просто постави в ступор почитатилите си с анцуг и чехли за 800 евро-Екстравагантно или кич-Снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Въпреки че Шакира най-накрая постигна своето и Жерар Пике й позволи да заведе синовете си в Маями, в момента звездата е в Европа. Преди дни папараците уловиха певицата да се разхожда из Рим в компанията на две деца.

Шакира, заедно с Милан и Саша , посети няколко популярни места на картата на Вечния град, включително Piazza del Campidoglio и училището на гладиаторите, и обядваха в един от най-популярните ресторанти там. Звездата безгрижно се разхождаше из римските улици, разговаряйки с потомците си и от време на време ги прегръщайки с ръка.

Този ден, по отношение на стила, Шакира ясно се фокусира върху комфорта. Звездата посети италианската столица облечена в анцузи и тениска с щампа, върху която облече оранжево сако. За да си осигури малко неразпознаваемост, тя сложи шапка на главата си. Певицата допълни привидно семплата си визия с луксозни аксесоари.

Несъмнено най-голямо внимание привлякоха обувките, избрани от Шакира. Звездата се разходи из Рим по джапанки на платформи Bottega Veneta на стойност над 800 евро. Изпълнителката обаче се погрижи да не изстине в типичните летни обувки и сложи под марковите джапанки чорапи в цвят мента.

Шакира тръгна на обиколка из Рим с бяла чанта на Balenciaga, преметната през рамо. Изборът на тази марка напоследък изглежда доста рискован – заради скорошния скандал около последната кампания на модната къща. Припомняме, че луксозната марка реши да популяризира продуктите си със снимки на деца, позиращи с плюшени мечета, облечени в БДСМ дрехи. Кампанията предизвика истински скандал в медиите и доведе до обвиненията на Balenciaga в насърчаване на педофилия.

И Бойко Борисов празнува с абитуриентите, облечен с анцуг и чорапи на точки / СНИМКИБившият премиер Бойко Борисов сподели снимки във Фейсбук с абитуриенти. „Честито завършване и успех …May 14 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!