Лора Крумова напира за сватба – показа порасналия си син (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Чаровната водеща Лора Крумова се радва на щастлива връзка и две прекрасни деца от приятеля си, с когото обаче не обичат да парадират с наследниците си или семейни снимки в нета. По-голямото от децата.

Явор , се  роди преди 9 години и вече е ученик. Посещава софийско школо, а от фотото, което Крумова пусна във фейсбук се вижда, че малчуганът е одрал кожата на мама, но по нрав изцяло прилича на татко си Сотир, който е учител по сърф. Явор яхнал сърфа още преди да се научи да говори и отсега се  увлича по спорта.

Лора Крумова син

Отдавна се знае, че баща му е един от най-добрите инструктори по водните спортове в България , собственик е на школо по сърф, намиращо  се в къмпинг Градина покрай Созопол и там край морето живее цяло лято на каравана. Край морския бряг прекарват летата си наследниците му Явор и Мина. А зимно време си изкарва хляба като учител по ски на курорта Боровец.

В продължениe на 12 години Лора и Сотир живеят заедно, имат 2 деца, но все още не са минавали под венчило.

Лора и Сотир

Журналистката обаче бленувала за сватба. Преди време призна в ефир, че при една семейна кавга с дъщеря си – 3 годишната ядосана Мина й се сопнала, че баща й ще я махне, защото не му е съпруга. През смях водещата намекна на половинката си, че май е настанало време да станат законни съпрузи, както и че идеята да вдигнат сватба изобщо не й е чужда.

Мария Цънцарова и Лора Крумова във войнаНа гореща подкрепа от страна на бащата на Кирил Петков се радва журналистката Мария Цънцарова. Петко…Sep 29 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!