Забранената любов на Кърсти Али и Джон Траволта: „Той бе любовта на живота ми, исках да избягам с него“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Днес актрисата Кърсти Али загуби битката с рака. Звездата от „Виж кой говори“ почина на 71-годишна възраст. Нейният колега Джон Траволта изрази мъката си в емоционален пост в социалните мрежи. Той сподели тяхна стара обща снимка и написа:

„Кърсти бе един от най-специалните хора в живота ми. Обичам те, Кърсти! Знам, че ще се срещнем отново.“

Между двамата никога не е имало романтична връзка, но през годините са споделяли в интервюта, че помежду им определено е имало голямо привличане, но моментът сякаш никога не е бил подходящ.

Всичко започва на снимачната площадка на касовия хит „Виж кой говори“ през 1989 година. Между двамата моментално прехвърчат искри. Актрисата разкрива, че чувствата били взаимни, а „най-трудното нещо, което е правила, е било да устои на изкушението да преспи с Траволта“. Двамата решават, че трябва да останат само приятели, защото по това време Кърсти е омъжена за Паркър Стивънсън.

„Да устоя на Джон Траволта, бе едно от най-трудните неща в живота ми. Бях лудо влюбена в него. Бяхме толкова забавни заедно“, споделя актрисата в свое интервю през 2018 година.

„Нямахме секусална връзка, защото не исках да изневерявам на съпруга си. Но знаете, че има и по-лоши видове изневяра от правенето на секс. Смятах, че това, което правя, е дори по-лошо. Защото си позволих да се влюбя в него и бях влюбена в него много дълго време.“

кърсти али джон траволта

Снимка: TriStar Pictures, Big Mouth Productions

Кърсти споделя, че ако не е била омъжена по това време, е щяла да избяга с него.

„Веднъж се целунахме и за малко да избягам с него и да се оженим. Обичах Джон и все още го обичам“, споделя актрисата в интервю през 2018 година.

Кърсти разкрива, че е продължила да флиртува с Траволта, дори след като актьорът се е оженил за Кели Престън през 1991 година. Докато един ден не се намесва самата Кели Престън.

„Кели дойде при мен и ме попита директно защо флиртувам със съпруга ѝ. Тогава взех решение да сложа край на всичко това.“

кърсти али джон траволта

Снимка: Getty

Кърсти споделя, че не съжалява, че с Траволта никога не са били заедно. Тя казва, че двамата си приличат толкова много, че е щяло да бъде взривоопасно.

„Щяхме да се погълнем един друг, сблъсъкът щеше да е епичен.“

Тя признава, че Траволта си остава любовта на живота ѝ, както и, че ѝ е отнело години да престане да гледа на него като на обект на любовни желания.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!