Двуметрова елха грейна в дома на Славена Вътова – вижте сладките й помощнички (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Макар да не изживява най-хубавия си период покрай скандалите, в които бе замесено името на съпруга й, мис България Славена Вътова успя да създаде уникална коледна магия в дома си за двете си прекрасни дъщерички.

Красавицата се похвали с двуметрова жива елха , която е купила от един от коледните базари в София. Славена публикува снимка с огромното дърво под мишница и широка усмивка на лицето:

Славена елха

Миската сподели с почитателите си, че приготовленията за празниците вече са започнали в дома й.

Малко по-късно се появиха и кадри, на които се вижда как трите дами в семейството се забавляват, украсявайки огромното дръвче:

Славена Коледа

За да е коледният дух още по-осезаем, Славена и момичетата й носеха подходящите аксесоари – еленски рогца и червени нослета.

Подготовката за празника в семейството продължи с традиционните коледни меденки с украса – този път изцяло поверени на малките красавици Анна и Ема:

Славена дъщери меденки

Славена Вътова дъщери

Разбира се, готвачите трябва да опитват творението си 😉

дъщеричките на Славена

Няма спор, че Славена е изключително отдадена на децата си майка, а това впечатление се потвърди отново с прекрасните кадри, които тя сподели в мрежата.

Сензация: Запорираха дома на Славена Вътова / СНИМКИМенте бизнесменът Юлиян Цолов, съпруг на Славена Вътова, реално е скъсан като въшка. Апартаментът на…Nov 27 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!