„Даже филтрите вече не помагат“: Мадона показа отпуснати подмишници и сбръчкани гърди (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мадона се превърна от поп икона в изрод , жалват се феновете на звездата. 64-годишната певица винаги е била скандална и всяка година ставаше все по-откровена. Мадона придоби повече самочувствие след многобройните разкрасителни операции, но те я промениха до неузнаваемост.

Поп звездата е толкова доволна от липсата на бръчки по лицето си, тънката талия и прекалено обемните задни части, че се опитва постоянно да демонстрира резултатите от операциите в разголени визии.

Въпреки факта, че е на 64 години, тя не вярва, че трябва да носи дрехи за баби. Дългите поли и оувърсайзът липсват в гардероба на певицата, но различни корсети, мини поли, кроп топове – от тях има предостатъчно.

В социалните си мрежи Мадона отново пожела да покаже пищните си гърди в черен корсет. В същото време използва куп филтри на снимката, които са предназначени да изгладят кожата на холивудска звезда. За съжаление певицата не се бе постарала достатъчно и не бе взела предвид една малка подробност – отпуснатите подмишници и бръчки по гърдите не бяха премахнати, а благодарение на филтрите станаха още по-забележими.

Мадона бръчки

Мадона филтри

Снимки
социална мрежа

На последователите вече им писна от пошлостта на певицата, която тя непрекъснато демонстрира в социалните мрежи.

„Лицето е гладко и тонизирано, а подмишниците са отпуснати“, „Моментът, в който гърдите и подмишниците издават истинската възраст на Мадона“, „Опитва се да изглежда по-млада, но се оказва, че е ужасна“, „Тя изглежда като хуманоид“, „Филтрите не са били достатъчни, за да скрият отпуснатите подмишници и гърди“, редят пост след пост интернет потребители.

Мнозина смятат, че стремежът на Мадона към младостта е станал маниакален. Певицата не може да си представи живота си без ретуш, който се вижда с просто око на всяка снимка. Но има моменти, в които холивудска звезда все пак успява да бъде уловена без фотошоп.

„Прилича на риба“: Заснеха 64-годишната Мадона без филтри на летището (Снимки)Мадона вече е на 64 години, но е изключително трудно да се повярва в това. Като за начало, певицата …Oct 4 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!