Обвиниха Джаферович в измама в „Игри на волята“ – тя отвърна на удара със силни думи (СНИМКА)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Макар с безспорните си качества да е сочена като един от сигурните финалисти в риалитито “ Игри на волята „, Жени Джаферовичпродължава да се сблъсква с критики, неприязън и дори откровена омраза от страна на феновете на предаването. Стигна се дотам, че някои от тях дори се усъмниха в това, че Жени мами в играта . Според тях ръката ѝ е напълно здрава, а контузията е измама, с която да стигне до финал.

Интересното е, че Джаферович е избирана два пъти за капитан, но така и не стига до капитанска битка поради болест. Самата тя беше доста притеснена след контузията не само за участието си в „Игри на волята“, но и за работата си. Както повечето знаят, тя е професионален гримьор.

Съмнението за контузията на Жени зрителите показват със снимки, на които тя сякаш мърдала пръстите си съвсем спокойно. Също така на една от битките си осигурила стабилност с болната ръка, а не със здравата.

Вижте сами:

Джаферович Игри на волята

Нападките в социалните мрежи (и не само) не останаха скрити за Жени, която си остава сред фаворитите за победа в тазгодишния сезон в предаването „Игри на волята“. Тя с огорчение коментира критиките по свой адрес:

„Лицевата ми парализа е била обект на много коментари и критики. Лицето ми невинаги изразява мислите и емоциите ми. Била съм 47 кг в болница в тежко състояние. Била съм и 80 кг. Надявам се само скоро у нас да утихне желанието за отричане, мразене и старание да се нарани някого“, споделя Жени пред списание „Ева“.

Мощна вълна от неприязън заля Джаферович и Виктория след последния епизод на „Игри на волята“ (Снимки): Продължават зрителските нападки срещу отделни играчи в “ Игри на волята „, които с поведението си у…Oct 27 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!