Обрат в семейството на Николета Маданска и Венелин Петков:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След като в последните месеци упорито се тръби, че са се разделили, Венелин Петков и майката на синовете му, спортната журналистка Николета Маданска, така и не потвърдиха, нито пък отрекоха информацията. Двамата са в и без това странна за околните връзка – в профилите им в социалните мрежи липсват общи снимки или такива с децата, именно последното стана една от причините да се твърди, че между тях се е стигнало до разрив в отношенията.

Сега обаче нещата явно са придобили нов обрат или двамата някак са успели да изгладят търканията си, защото двойката отново е под един покрив.

Това разкриха близки до тях хора като потвърдиха, че те живеят отново заедно. Новината за раздялата на двамата гръмна преди седмици, а Николета се беше върнала в дома на родителите си с двете си деца, пише kliuki.bg.

Е, днес тя явно е преосмислила нещата и е склонила да даде нов шанс на мъжа си, но причината за това е шокираща за мнозина. Близки до Маданска разкриха, че животът й с Венелин изобщо не е бил цвете и тя отдавна не е сияела от щастие, както прави една наистина глезена и обичана жена.

„И въпреки това го направи, реши се. Много от познатите й обаче не са съгласни с това решение, защото тя го взе от чувство на безизходица. Казано накратко – Николета реши, че с две деца на ръце ще й е адски трудно, че дори невъзможно да си намери друг мъж и осъзна, че докато децата й пораснат, ще трябва да живее сама“, коментират източниците.

По думите им Маданска си дала сметка, че в днешно време е трудно да намериш подходящия човек и когато си сам и необвързан, а камо ли да се надяваш да попаднеш на мъж, който ще те вземе и ще обича не само теб, а и децата ти. Венелин Петков поне си гледал хлапетата и това я накарало да преосмисли нещата.

„Дано да е права обаче, защото много често от идеята за сигурност и предпазливост правим най-големите си грешки“, добавят източниците.

Николета Маданска изгони Венелин Петков заради изневяра! Ето с коя „подвизите” му извън семейното легло От „Уикенд“ разкриха, че журналистът Венелин Петков и Николета Маданска вече не са заедно. Бившият …Oct 29 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!