14-годишната дъщеря на Ирина Тенчева е прекрасно нейно копие – нежна и красива млада дама (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сигурно ще кажете – няма нищо чудно в това едно дете да прилича на родителите си. Невинаги обаче децата ни успяват да вземат най-хубавото от нас (поне що се отнася до физическите данни).

В случая с Ирина Тенчева и дъщеря й обаче, природата си е свършила работата прекрасно и наследницата на известната ни кулинарка е нейно подобрено копие, както ще се убедите сами от снимките по-долу.

Както знаете, семейството на Иван Христов и Ирина е голямо и щастливо, а по-големите им деца вече са се превърнали в млади и красиви хора с амбиции

Дъщерята на Ирина Тенчева – 14-годишната Вирджиния , притежава всички данни да задмине майка си по хубост .

Тийнейджърката вече и има първите си изяви като модел. Половинката на продуцента Иван Христов обича да се хвали в социалната мрежа с порасналата си наследница, а коментарите са повече от положителни. „Прекрасна е! Приличате си!”, казват приятели на семейството.

Ирина и Вирджиния

Вирджиния Ирина Тенчева

„Обичам те, заради това че си толкова различна, толкова нежна, толкова силна. Обичам смешния ти глас на анимационен герой и пиратския ти танц. Обичам щедростта ти и способността да бъдеш истински приятел. Обичам да се виждам в теб!”, изказала се е многодетната майка по адрес на щерка си.

Ирина Тенчева дъщеря

Иван и Ирина Тенчева заведоха многолюдната си челяд на специално място (Снимки): Дай Боже всекиму такъв живот! Това ще си помисли всеки, който види последните кадри в Инстаграм пр…Jul 20 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!