Чесън – природен имуностимулант който почиства и убива бацилите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сега отровите са навсякъде, за щастие има чесън – панацея за много болести. Чесънът не само убива бацилите, той е един от най-мощните почистващи препарати за тялото и може да се използва за лечение на много други заболявания.

Както казва професор Александър Тимофеевич Огулов:

Лечението с чесън е достъпно за всеки. Просто трябва да вземете глава чесън, да я нарежете на ситно и да я изядете преди лягане. 

Чесънът не трябва да се дъвче, просто трябва да го погълнете.

С чесън можете:

премахване на тежки метали от тялото;

премахва радионуклидите; анестезиране;

премахване на симптомите на чревно разстройство;

подобряване на работата на бъбреците и сърцето;

премахване на пукнатини в ректума;

лекува гъбични заболявания;

почистете съдовете;

отървете се от хелминтна инвазия.

Как да използвате чесъна за лечение на болести

Вземете резенчета чесън, нарежете на филийки и смучете. Такова средство е отлична профилактика през сезона на грип и ТОРС.

Не претоварвайте тялото си с химикали и запомнете – ако не дъвчете чесън, няма да имате лош дъх. Така че няма нужда да се притеснявате, ако имате важна среща или среща.

Самият автор на техниката я тества върху себе си. През първите 3 седмици от лечението кръвта беше мръсна. След това, в края на първия месец от лечението, тя се изчисти.

Чесънът има:

антивирусни свойства;

е естествен антибиотик;

бори се с анормални клетки, които имунната система унищожава на стотици всеки ден;

разрежда кръвта, предотвратявайки образуването на кръвни съсиреци.

Спокойно можем да кажем, че чесънът е панацея за много опасни заболявания, отлична превенция на настинки. За да не се разболеете, достатъчно е да натриете главата на чесъна на ренде и да я оставите в чаша на перваза на прозореца. 

Никой от близките ви няма да получи ТОРС, докато чесънът е на прозореца. Ако това се случи, тогава ще бъде достатъчно да поставите чесъна до леглото на пациента или да го разтриете, покрит с одеяло върху главата. На следващия ден ще бъдете като нови.

Чесънът действа добре и върху кръвоносните съдове. Тези, които редовно ядат чесън, много рядко получават инфаркти, инсулти, атеросклероза, те не образуват кръвни съсиреци, тъй като плътността на кръвта намалява. Така че чесънът е не само лечител за грип и ARVI. Удължава живота на съдовете.

А също така е добре да почиствате бъбреците с чесън, в който се натрупва толкова много за цял живот, че тялото се нуждае… Това не е изненадващо – бъбреците и черният дроб са нашите основни филтри . 

Те улавят отровите, за да не попаднат в кръвта. Сега отровите са навсякъде. Вижте какво пием, какво ядем, какво дишаме! Грижете се за себе си и използвайте естествени лечения, а не хапчета – това е порочен кръг, защото хапчетата също са отрова.

Как можете да консумирате чесън

По отношение на антибактериалните свойства, чесънът превъзхожда тетрациклин. Това е толкова прекрасно лекарство на вашата маса, което може да се добави към всяко ястие. Това са месни ястия, първи ястия и салати.

Ако имате постоянна умора, стомашно-чревния тракт не работи, нервите ви са изострени – натрупало се е твърде много. Има се предвид излишък от твърде много токсини..

Особено широко разпространени са хелминтните инвазии. Практически няма хора, които да не страдат от тях. Години наред хората страдат от заболявания на стомаха и червата, без да осъзнават, че причината трябва да бъде отстранена – паразитите, живеещи в червата. 

Чесънът ще ви помогне да се справите с тях. Трябва да го използвате в ястия, като го поглъщате цял или с тинктура от водка.

Орехи, чесън, оцет и мед: Запазете тези стари рецепти! Може да са ви полезни при един куп здравословни проблема. Вижте!Народни рецепти при астма, анемия и редица други заболявания споделяме с вас днес. Съставките са пол…Oct 27 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!