Крисия стана копие на Галена за Хелоуин – много й отива! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Гласовитата и чаровна певица Крисия Тодорова напоследък радва феновете си с много снимки в Инстаграм профила си. Сега младото дарование отново привлече погледите на последователите си в социалната мрежа. Тийн сензацията смени изцяло визията си. Певицата се пусна с черна къса коса, подстригана на каре и веднага напомни на почитателите си на Галена от преди няколко години, когато звездата на поп фолка първа експериментира с прическата.

Крисия прическа

Галена каре

Тя избра за празника прическа в стил боб, но нейна приятелка издаде, че смяната е била единствено за Вси светии. Така че феновете й могат спокойно да си отдъхнат. Крисия не е подстригала дългата си коса, нито пък си я е боядисала.

Крисия Криминале

Всъщност визията на Крисия е вдъхновена от култовата филмова класика на Куентин Тарантино, „Криминале“, където Ума Търман обра овациите с екстравагантната си визия и невероятното си изпълнение.

Криминале танц

Детето-чудо все още не е посягало към оцветителите за коса, нещо много рядко за звездите в родния шоу бизнес и родните инфлуенсърки., феновете й се питат има ли някакви пластични корекции по себе си.

Крисия напоследък е доста активна в социалната мрежа, присъствието й прави впечатление на последователите. А някои от нашенските таблоиди подозират разградчанката, че има хиалурон в устните.

Само, че както се оказва Крисия няма нито една корекция по лицето си, нито пък по тялото. Талантливата млада надежда си е с напълно естествен вид и поне за сега не предвижда да се подлага на пластики. Понякога изненадва с  промени, които не са трайни и само на шега.

Феновете изумени: Крисия с нова порция изкушаващи СНИМКИКрисия бе неузнаваема на концерта на 50 cent в София, а феновете ѝ са супер изненадани. Последовател…Oct 12 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!