В БТВ си скубят косите заради гафа на този водещ в сутрешния ефир (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

С грандиозен гаф стартира сутрешният ефир на бТВ . Дали заради ранния час или поради настъпило объркване в апаратната, новинарят Ивайло Везенков тотално обърка зрителите с новина, която прочете в емисията в 8 ч. Той съобщи, че днес в страната ще се наблюдава частично слънчево затъмнение .

Ивайло Везенков

След като обяви кога и къде ще може да се види явлението, той не пропусна да посъветва зрителите как да се предпазят: Слънчевите очила няма да опазят очите при директно гледане на Слънцето, дори и по време на частично затъмнение. Особено опасно е да се гледа към слънцето през обектив на фотоапарат, телескоп или бинокъл без специален филтър.

Дотук добре но… веднага след края на емисията и в началото на прогнозата за времето синоптичката Станислава Цалова хладнокръвно коригира колегата си – затъмнението, за което той говори през цялото време, е утре.

Точно в 13:36:39 часа на 25 октомври зрелищен природен феномен ще надвисне над България.

БТВ: 11 500 лева стигна цената за Нова година във Велинград11 500 лева за четири нощувки в президентски апартамент. Това е цената на новогодишна оферта от Вели…Oct 18 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!