Сватбени камбанки за Златка Райкова – каза ДА на Карен! Ето изящния пръстен (Снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След като изненадващо за почитателите си се разделиха в началото на годината, Златка Райкова и Благой Георгиев продължиха всеки по своя път. И докато футболистът побърза да се ожени за (поредната) голяма любов в живота си, то плеймейтката заложи на романтиката и изживя няколко месеца на крилете на щастието с половинката си Карен Хачатрян .

Преди броени часова обаче блондинката се похвали с нов статус – “ сгодена „. Златка публикува снимка в своя инстаграм, с която заяви, че е казала „да“ на предложението за брак на сегашния си възлюбен Карен.

Казах „да“, написа тя под снимката, а на пръста й искри изящен пръстен с диамант.

Златка Райкова годежен пръстен

За краткото време, от което за разделени Златка и Джизъса, бившият футболист дори успя да се ожени.

Преди няколко месеца той и новата му жена Полина минаха под венчилото. В началото на месец октомври се заговори за проблеми в отношенията на младоженците и плъзнаха слухове, че двойката ще се развежда след едва няколкомесечен брачен съюз. Наскоро обаче двамата си качиха снимка заедно, с което отхвърлиха подобни подозрения.

За Златка Райкова пък това също не е първи годеж. Преди четири години тя каза „да“ и на друг свой бивш – ММА боеца Георги Валентинов, пише 24chasa.bg. Тогава плеймейтката участваше в телевизионно предаване, в чийто ефир се разигра заветната сцена. Валентинов падна на коляно на сцената на „Като две капки вода“ и Райкова нямало как да откаже, разказва после тя.

Хигиена нулева: Златка Райкова се вмириса с комплект на „Диор“- СнимкиЗлатка Райкова не се разделя с марков комплект на „Диор“, който струва няколко хиляди евро. Блондинк…May 18 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!