Черната Златка заслепи с бутиков дом като от интериорно списание – какъв вкус само! (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

С чисто нов дом като излязъл от някое списание за интериорен дизайн се похвали в социалните мрежи Златка Димитрова , по-известна като Черната Златка (нищо, че съвсем наскоро смени цвета на косата и в момента е руса). Плеймейтката наскоро се е нанесла в бутиково обзаведен дом . Умел дизайнер е превърнал жилището в дом на мечтите.

Плеймейтката, която бе една от първите през тези години се утвърди като една от най-успешните и успя да запази славата си и до днес. Към днешна дата тя е по-известна като модел, отколкото само като плеймейтка.

Златка Димитрова дом

В профила си в социалната мрежа бургазлийката се похвали със страхотни снимки от чисто нов апартамент, за който написа „У дома”.

Златка Димитрова дом

Феновете й ахнаха от изненада и се прехласнаха пред невероятния й дом. Златка не споделя нито къде се намира, нито кой е майсторът погрижил се за луксозното и красиво обзавеждане. Почитателите й се захласнаха по интериора на жилището, в което преобладават само светлите тонове. Но са категорични, че прилича на истинско бижу.

Черната Златка дом

Засега Златка не издава нищо. Дали сама си е купила въпросния апартамент или пък някой богаташ й го е подарил? Склонни сме да вярваме, че някой мъж и то с големи финансови възможности стои до нея. Но Димитрова от личен опит не издава има ли човек до нея. Ето още снимки от уникалното жилище:

Черната Златка апартамент

Черната Златка бутиков дом

Черната Златка апартамент

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!