Ето как модерните жени над 50 носят панталони: 10 стилни и актуални идеи (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Панталоните са основна част от дамския гардероб, която дава много възможности за стилни комбинации. Днес ви предлагаме да разгледаме 10 интересни идеи за ефетни визии с панталон за есента, поднесени от дами над 50 :

1.Вталена тениска + цветна риза + кремав панталон – елегантен комплект както за специални поводи, така и за всеки ден. Моделът със скъсена кройка разкрива най-тясната част на крака, правейки женския силует по-тънък.

визия с панталон 50+

2. Широката кройка също има и „отслабващ“ ефект. Панталоните в бежови тонове винаги изглеждат елегантни, не претоварвайте визията, така че бежовото облекло може да бъде допълнено с цветни елементи и акцентни аксесоари.

широк бежов панталон 50+

3. Моделът с плетен кожен колан на талията ви позволява да скриете съществуващите недостатъци на фигурата в областта на бедрата и корема. За да направите визията възможно най-хармонична, по-добре е да приберете ризата в колана.

панталон с колан 50+

4. Панталоните със странични цепки подчертават индивидуалността на жената, карат я да изпъкне от тълпата. Изображението се допълва от кремав “топ”, удължено сако, бежови обувки тип “лодки”, акцентна чанта с морковен цвят.

ансамбъл с панталон 50+

5. Не по-зле стоят снежнобялите разкроени панталони като част от костюм от две части. Бяла жилетка без излишни детайли върви добре с женствена блуза, сива чанта и обувки в същия цвят, които изобщо не излизат от стилния комплект.

бял панталон 50+

6. Вижте колко красиво моделът 50+ съчетава пепитен панталон с ефектна изчистена блуза. Ефирните буфан ръкави придават “шик” вид.

пепитен панталон 50+

7. Комбинацията от бяла риза с класическа кройка, бежов панталон и лачени обувки е най-дискретният комплект в модното ни ревю. Минималистичното облекло ще изглежда подходящо в офис обстановка, на интервю или бизнес среща.

делова визия с панталон

8. На възраст 50+ не трябва да се отказвате от ярки цветове. Тандемът от тъмно оранжеви панталони, синя риза и обувки тип “лодки” в телесен цвят изглежда интересно и необичайно. Големият аксесоар добавя практичност към ансамбъла.

ярък панталон 50+

9. Тениска с дълъг ръкав + панталон + удължено сако е основна комбинация, която лесно ще се впише в ежедневието, офиса или вечерния стил. Модният комплект е допълнен от елегантни сандали и клъч от мека кожа.

стилна кройка панталон

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!