Моника стана майка на 15 години и възмути „моралистите“ с разказа си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Разказът на младо момиче, станало майка на 15 години, шокира някои от зрителите, други изразиха подкрепата си за решението й да не направи поредния аборт, а да даде шанс на още един човешки живот. Пред камерата на Нова Моника разказа преживяванията си около това събитие в живота й.

Получих подкрепата на родителите си и това ми помогна да реша да родя детето. Хората може би не знаят, че има много български момичета, родили на моята възраст, които се свързаха с мен. Много от тях се притесняват да споделят заради по-консервативното мислене на българите.

И аз преминах през това, много определяха, че само чистачка мога да стана, сподели Моника, но тя въпреки раждането продължава образованието си и мечтае да стане програмист. Тя дори помага на много майки в нужда с каквото може.

Моралистите разбира се не закъсняха да изразят мнението си и да осъдят младата майка за решението й, да изсипят негативизма си върху две деца – майката и бебето.

Къде остана моралният компас и ценностите ни?

Да са живи и здрави, но само не го давайте като за пример за нещо нормално!

Да родиш на 15 16 години е липса на възпитание не съдя никого просто изразявам мнение

УЖАС !!! КАКВО Е ТОВА ЛАНСИРАНЕ НА РАЖДАНЕ ОТ ДЕЦА… Ако няма подкрепата на майка си и баща си, няма да е толкова „успешна „… в случая тя няма дете, а има “ братче“, което родителите й гледат и издържат заедно с нея като свое…
Да си майка не е само да родиш….

Престанете с тези простотии.От къде накъде известна,че е родила на 15 години.Дете дете ще гледа.Браво ,че я подкрепят родителите и.Да са щастливи и благословенни майката и детето. Не мога да се съглася,че трябва да ставаш майка на 15 години.

Слава богу, че не всички мислят еднакво, много хора я подкрепиха за смелостта и решението, което е взела, пък и живота си е неин и тя не моли помощ и милосърдие от тях.

Грозно е,как точно майки сядат да обсъждат и обиждат момичета родили на по-малка възраст. Това че едно момиче е родило на 15-16 не означава,че не е готова да бъде майка,има жени на 25-30 които не са готови и не искат да бъдат майки защото имат други цели и нужди в животите си и тогава също се сочи с пръст и се казва тази пък до кога ще е без деца,и се почва с въпросите не мислиш ли да раждаш? Трябва да се научим,да спрем да налагаме едно общо прието мнение и страндарти за някои неща в живота. Има много дори известни личности станали родители на крехката си възраст и това не ги прави по-малко хора. Ще стане чистачка,и какво дори ако стане такава? Нима това не са хора,не работят и са по-малко човек от останалите? Спрете да правите разлика и да слагате оценка на човек по това каква раса е,какво работи,на колко години е. За мен да си депутат и да крадеш парите на хората е по-срамна професия от това да си чистач и да изкарваш парите си с честен труд зада храниш децата и семейството си.🙏 

Браво момиче бъдете здрави и много щастливи. И аз бях на 17 но сега съм горда и щастлива с двамата ми синове.

Прекрасно момиче, толкова усмихнато, ведро, целеустремено! Детенцето и ще расте, заобиколено от много любов! Желая й да сбъдне всичките си мечти!

Потресаващо е да четеш жени,как хейтват жена!
Както каза момичето,ние много обичаме да коментираме и хейтваме. Не момичето, а всички вие много знаещи и разбиращи,кое е морално и кое не,се държите не пристойно. Всички вие ,които имате дъщери, се замислите,ако се случи на Вас?
Няма така злоба !!!

Майката на ученика, който се самоуби: Благодаря ти за 15-те години, които ни подариМайката на ученика, който се самоуби преди дни в двора на Английската гимназия в Русе, написа разтър…Jan 23 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!