Легенда на БНТ се бори с рака

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Две операции и серия от химиотерапии е преживяла тв водещата Пепа Славчева, която през миналия век бе една от звездите на БНТ. Журналистката водеше култовото предаване на телевизията майка „Адрес 4000“, което се гледаше наравно с хитовата тогава сапунка „Робинята Изаура“ и остана в историята като едно от най-дълголетните токшоута.

Покрай скорошната смърт на колежката си Нери Терзиева Пепа разкри, че в последно време и нейният живот е изпълнен с катаклизми. Тя е била диагностицирана с рак на гърдата и е преминала през 2 операции, през химио- и лъчетерапии, а в момента е в период на възстановяване. Въпреки тежката диагноза не паднала духом и била твърдо решена, че няма да се даде на болестта.

Докато води „Адрес 4000“, Славчева помага да хиляди самотници да намерят своите половинки, но по ирония на съдбата самотата почуква и на нейната врата. „Няколко години бях мъртва, защото съпругът ми почина. Тогава се озовах на „брега на самотата“. Още вървеше „Адреса“, когато го удари болестта. Тогава тя стана господар на живота ми. Категорично това бе най-трудният момент в живота ми. Благодаря на телевизията, иначе имало е дни, в които не мога да се надигна от леглото. Но чувството ми за ангажимент ме спаси.

Сега съм самотна и тъжна, но жива. Болестта на съпруга ми извади качества, които не подозирах, че имам. Животът преминава от черно в бяло. 14 дни след смъртта на мъжа ми се родиха внучетата ми – близначетата Филип и Крум. В най-голямата ми мъка животът ми донесе най-голямата ми радост“, разкрива тв звездата от близкото минало.

Нейното токшоу е на екран 20 години – от 1987 до 2007 г. После Пепа води още няколко формата, но решава да се оттегли от телевизията, преди да е достигнала пенсионна възраст и да се занимава с писане на сценарии. Синът ѝ Николай Пенчев също е известно име в тв средите и от години се занимава с режисура и продуцентство, като по-голямата част от стажа му минава в Би Ти Ви, където работи и до днес. Преди няколко месеца името му се завъртя в публичното пространство заради любовния му роман с известната новинарка Лиляна Боянова, с която признаха официално връзката си. Николай е разведен с майката на децата си, а Лиляна също има син, който отглежда сама от години. Двамата се познавали отдавна като колеги, но любовта им пламнала съвсем наскоро. Така Пепа Славчева се сдобила с втора снаха, а дали хубавата Лили ще стане официално част от семейството и ще вземе фамилията на Николай, предстои да разберем.

Внезапно почина водещ на БНТВнезапно телевизионният водещ Михаил Висонов. Дълги години той е един от ярките публицисти в Българс…Sep 3 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!