Лакът за нокти на Кейт и Елизабет II, който тя постоянно носела и всеки може да има за 15 лева-Снимка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кралица Елизабет носеше един и същи лак за нокти, от 1989 година, пише „Инсайдър”. Изненадващо, оказва се, че той е от евтините масови марки. Въпреки, че е кралска особа, Елизабет II не е държала толкова на луксозните продукти за красота.

Това е една от немалкото й „странности“. Тя е използвала предимно продукти, които могат да се открият в повечето дрогерии. Оказва се, че всяка дама може да се сдобие с лакът, който ползва кралицата.

Цветът е бледорозов. А цената му в момента на пазара е близо 7 долара. На българския пазар – около 15 лева. Елизабет II отказвала да носи друг цвят.

Лакът за нокти Pink Nude Ballet Slippers Nail Polish на Essie е специално избран лак за самата Нейно Величество и в момента се продава само за $6,66. Кралица Елизабет II носи много изтънчения, а също и много шик, нюанс Ballet Slippers от 1989 г. насам и остава лоялна към американската марка през целия си живот, съобщава Hello!

Балетният цвят на Essie е описан на уебсайта им като „емблематичен цвят за всички сезони“ – и с право.

Обявиха причината за смъртта на кралица Елизабет IIКралица Елизабет Втора е починала от старост. Това се посочва в смъртния акт на британския монарх, к…Sep 29 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!