Жената на Андрей Арнаудов показа приказния си дом

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Половинката на Андрей Арнаудов – Емануела Толева открехна завесата на дома им, като се разходи по идеално поддържаната морава в просторния двор, в който има предостатъчно място за игри и забавления на палавия Васко.

Всичко е подредено, зеленина, спокойствие и уют предразполагат за пълноценна отмора на вечно заетия продуцент на много предавания и сериали Андрей.

„Чувствам се променен, откакто срещнах Еми. Чувствам се променен, откакто се появи и Васко. Време ми беше и благодарение на тях съм човека, който съм“, сподели преди време за семейството си Андрей.

Че любовта между двамата е силна се вижда от снимките, които споделят с почитателите си в социалните мрежи. Може би няма местенце, където Андрей е заради служебни ангажименти и неговата половинка да не присъства. Семейството излъчва щастие и хармония и това не остава незабелязано от последователите на двойката.

Андрей, трябва да завижда сам на себе си, че е с Емануела. Той точно така изглежда. Супер за теб.

Чудесни сте! Останете си толкова истински! ❤️

Прекрасни сте! Бъдете здрави и много щастливи!Празнувайте живота!🍀🐬🌈

Андрей Арнаудов за първи път сподели интимни моменти от личния си живот-Снимки от луксозната яхта, където събира тен с Емануела Тв водещият и продуцент Андрей Арнаудов и неговата половинка Емануела Толева се радват на заслужена…Jun 23 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!