Как живее днес единственият син на Бриджит Бардо, когото тя изхвърли на улицата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На 28 септември Бриджит Бардо навърши 88 години. Но ако смятате, че това събитие е отбелязано подобаващо от целия семеен кръг на актрисата, грешите. Най-близките, на които живата икона на френското кино дарява любовта и грижите си, до днес остават нейните домашни любимци.

Най-интересното е, че секс символът на 50 и 60-те години все още има семейство. Синът ѝ Никола вече е на 60 години. Бриджит отдавна има и внуци и дори правнуци, но тя не желае да общува с тях. Защо?

Провали в любовта 

Красавицата среща първата си любов – асистент-режисьора Роджър Вадим, на 15-годишна възраст. Родителите на бъдещата звезда са против тази връзка. На 17-годишна възраст Бриджит вече е направила първия аборт, а след това и втория.

По време на връзката ѝ със следващия си партньор – младия актьор Жак Шарие, Бардо отново забременява. Тогава тя е на 25 години. Когато разбира, че отново чака бебе, веднага се обръща към лекарите, за да се отърве от плода. Процедурата обаче ѝ е отказана. Жак, който по-късно се жени за Бриджит, също я разубеждава да не направи аборт.

Ужасното раждане

Неведнъж актрисата е споделяла, че намразва до мозъка на костите си бременното си тяло. Постоянно се крие от папараците. Наедрелият ѝ корем я подлудява. Когато бременността ѝ проличава, тя практически спира да излиза от дома си и изпада в депресия. Бардо до такава степен отказва да се покаже пред света, че решава да роди вкъщи. За тази цел в имението ѝ е оборудвано цяло родилно отделение. 

Малкият Никола се появява на този свят в нощта на 10 срещу 11 януари 1960 г. Бардо споделя, че след раждането се чувствала като „ранен звяр“, а детето усещала като „тумор, отровил живота ѝ“. Когато бебето се ражда, Бардо веднага нарежда то да бъде отведено от стаята. Така бащата, бавачките и други роднини се заемат с отглеждането и възпитанието на бебето.

По-късно самата Бардо признава пред журналисти, че всеки път, когато се опитвала да вземе сина си на ръце, той избухвал в плач. Затова с течение на времето тя просто спира да го прави. Освен това актрисата категорично отказала да го кърми, за да не „обезобрази тялото си“.

Отхвърляне на сина

С течение на времето отношенията на Бардо със съпруга ѝ започват да се влошават заради нейните изневери. След това Шарие подава молба за развод, като желанието му е Никола да бъде поверен на него. Бриджит е повече от щастлива. Така Никола е отгледан от сестрата на Жак, който поради голямата си заетост няма как да е постоянно до сина си. Малко по-късно той се жени повторно, като от втория му брак се раждат две дъщери.

Няколко пъти във времето Бардо прави опити да се сближи със сина си, но след всеки един от тях тя изчезва. Роднините му небрежно се опитват да му обяснят, че майка му уж го обича, но има твърде много работа.

На 12 години Никола дори изявил желание да живее с майка си. Но когато Бриджит му отговорила, че не иска да го показва на приятелите си, огорченото момче отишло при леля си разплакано.

Какъв е животът на единствения син на Бордо

Въпреки проблемите в семейството, Никола израства изключително способен и талантлив мъж. От детството си той обича музиката, занимава се с аранжиране и дори композира. След като завършва училище, синът на Бардо постъпва в Парижкия университет в Икономическия факултет. Външно всяка година младежът заприличва все повече на баща си.

На 22 години Никола бива забелязан от самия Пиер Карден, който го кани да работи като модел в неговата компания. В модните среди Никола среща бъдещата си съпруга – модел и дъщеря на норвежкия дипломат Анна-Лина Биркан. Искрата на любовта между двамата пламва бързо и двамата решава да се оженят.


Интересното е, че Бардо не е поканена на сватбата, което дълбоко я разстройва. По това време френската звезда дава серия от обидни интервюта, твърдейки, че наследникът ѝ се опитва да се скрие от нея.

Никола отново вижда майка си след още 10 години раздяла. Тогава тя идва в дома му заедно с четвъртия си съпруг. По това време в семейството на Никола вече е нараснало с два члена – дъщерите му Анна-Камила и Теа-Жозефин. Настъпва кратко примирие, по време на което синът и внучките ѝ дори посещават актрисата във Франция. Примирието е нарушено, след като Бардо публикува скандални мемоари, в които отново излива с кал бившия си съпруг и сина си. Бащата и синът съдят звездата и печелят делото. Съдията отсъжда Бриджит да им плати обезщетение.

Десет години по-късно Бардо споделя в пресата, че все още общува със сина си. С внучките си обаче не може, тъй като те не говорят френски. Днес двете момичета са вече пораснали, красиви и успешни дами. Голямата е адвокат, а по-малката – модел. И двете вече дори имат свои деца – правнуците на Бардо, които тя дори не познава.

Днес всички знаем, че животните са тези, които Бриджит винаги е смятала за своето истинско семейство. Десетилетия наред тя се грижи за огромен брой котки, кучета, кози и дори едно магаре. Звездата дори основа фонд за защита на животните.

Дали любовта, с която дарява животните не е онази любов, която някога не е успяла да даде на собствения си син, а може би чрез животните Бриджит Бардо се опитва да компенсира болезнената липса на синовна обич и привързаност.

Гинка Станчева на 90: Не съм се отказала да работя, дори се явих на кастинг за роляЩе празнувам моите 90 години на 14 юни, като дъщеря ми и внукът ще дойдат от Италия, ще поканя и кол…Jun 17 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!