Ето как Светлана Гущерова поддържа заветните 40 кила – вижте как се храни (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В мрежата неведнъж се е дискутирало как Светлана Гущерова , майка на три деца, последното от които родено преди месеци, поддържа изключително слабата си фигура. Моделката и дизайнер неведнъж е била обект на критики и открит хейт заради начина, по-който изглежда, и по-специално – анорексичната си снага .

Сега Гущерова разкри каква е тайната, благодарение на която е супер слаба, въпреки ражданията.

Блондинката увери, че се намира в отлично здраве и успява да поддържа желаното от нея тегло чрез фастинг , пише „Hotnews“.

Гущерова слабост

„Освен, че спазвам хранителен режим, правя и фастинг, като се храня на 18 часа и веднъж в седмицата на 24 часа“, отговори тя на питане в Инстаграм как поддържа форма – с хранителен режим или с тренировки. Фастингът или известен още като периодичното гладуване е разделен на две фази.

Най-често при него е позволено хранене с нискокалорични храни в продължение на 8 часа и гладуване в останалите 16 часа, през които се пие само вода или чай. Гущерова обаче очевидно практикува по-суров вариант на фастинга.

Вижте каква скромна женица е майката на Светлана Гущерова – силиконката я засипа с подаръци за рождения ден (Снимки): Има ли по-голяма опора в живота от майката? Тя е винаги до нас, готова да ни изправи, когато паднем…May 9 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!