Истинска кралица! Кейт Мидълтън сложи любимата вещ на Елизабет II на погребението й (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Почитателите на принцесата на Уелс видяха в това таен знак. След смъртта на кралица Елизабет нейният син принц Чарлз става крал на Великобритания – сега той носи името Чарлз III. А съпругата му Камила вече е кралица консорт.

В същото време част от британците и дори жителите на други страни, които следват живота на кралското семейство, смятаха, че Чарлз ще абдикира в полза на най-големия си син Уилям. Първо, възрастта му е доста напреднала – 73 години. Второ, Уилям и Кейт са много по-обичани от своите сънародници от Чарлз и Камила.

Но не – новият крал все пак реши да се възкачи на трона. По този повод в мрежата дори се появиха много мемета на тема „Когато получих първата си работа на 73 години“.

Кейт и Уилям от своя страна получиха титлата принц и принцеса на Уелс . Но мнозина смятат, че именно Мидълтън е истинската кралица. И наскоро намериха още едно потвърждение за това.

Принцесата на Уелс се присъедини към принц Уилям, крал Чарлз, кралица Камила и други членове на семейството в събота за вечеря в Бъкингамския дворец. Те приеха генерал-губернаторите на страните от Британската общност.

На въпросната вечеря именно Кейт, а не Камила, бе забелязана да носи любимата вещ на покойната Елизабет II  – перлена огърлица от три наниза.

Кейт Мидълтън перли

Кейт Мидълтън

Снимка
Legion Media

Кейт с перлите на кралицата

Това украшение се превърна в „подпис“ за покойната кралица. Тя никога не се раздели с него и го носеше почти всеки ден в продължение на много години.

кралица Елизабет 1966Кралица Елизабет, 1966 г

Снимка
Avalon

кралица Елизабет 2022

Кралица Елизабет 2022 г

Снимка
Авторско право © 2022 BACKGRID UK

„Колекцията от бижута на Нейно Величество се състоеше от над 300 предмета, включително 98 брошки, 46 колиета, 37 гривни, 34 чифта обеци, 15 пръстена, 14 часовника и пет висулки. Но в крайна сметка тази сравнително проста, дълбоко сантиментална перлена огърлица винаги е била любимият й аксесоар “, каза помощник-личният секретар на Елизабет.

Бижуто е подарък от любимия баща на кралицата, Джордж VI, който почина през 1952 г. Не е изненадващо, че е от такова голямо значение за Елизабет. А трите наниза перли още дълго време ще се свързват с кралския образ.

кейт Мидълтън перли

Кейт Мидълтън

Снимка
Legion Media

Между другото, наскоро феновете на Кейт Мидълтън забелязаха, че тя наистина изглежда се подготвя за ролята на кралица. Например, тя започна да носи ярки тоалети, докато преди избираше сдържани, благородни, но не много забележими нюанси на облеклото.

„Монархът трябва да се вижда в тълпата, за да може по-късно всеки да каже – видях кралицата“ – точно това мислеше Елизабет II и стриктно спазваше това правило. Изглежда, че Кейт също е била вдъхновена от това.

В деня на същинското погребение на Нейно Величество, 19 септември, принцесата на Уелс бе забелязана да носи още едно от любимите бижута на бабата на съпруга си – друга перлена огърлица с ефектна украса:

Кейт Мидълтън и Елизабет бижута

Кейт Мидълтън перли

По този начин тя отдаде последна почит на най-дълго управлявалия монарх в историята и макар в началото да се носеха слухове, че кралицата не е одобрявала новата си снаха, с времето двете успяха да се сближат и демонстрираха топли чувства пред обществото.

Кейт Мидълтън ще ви разплаче с това, което направи за покойната Елизабет II Фотографи уловиха колата на новите принц и принцеса на Уелс. И двамата са в дълбок траур. Кейт Мид…Sep 15 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!