Зейнеб избра царски имена за новородените близначки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След по-малко от година, откакто Зейнеб Маджурова започна работа в bTV, се сбогува за дълго с ефира.

Причината за това е, че красавицата отново е в майчинство. Преди дни тя дари съпруга си Стоян Балевски с близначки. Имената, които родителите са избрали да дадат на двете момиченца, са Василиа и София.

Двете момиченца са се появили на бял свят преди термина.

През голяма част от бременността си Зейнеб остана на екран и умело успя да я прикрие. Изглежда е заченала малко, след като е започнала работа в сутрешния блок на bTV през миналата година. Медията обяви, че Стоян Балевски има брат близнак, което означава, че близнаците в рода се предават по наследство.

Доскоро се смяташе, че Зейнеб и Балевски не са подписали в гражданското. Предвид факта, че в официалното съобщение той бива наречен „съпругът“, следва че връзката им е била официализирана пред властите.
Очевидно Зейнеб е доста сеуеверна, след като до последно успя да запази бременността си в тайна, както всъщност направи и първия път.

Изглежда е подбирала много внимателно тоалетите, с които да се появи пред камера, за да не разбере никой, че е бременна.

Засега от bTV нямат намерение да сменят водещата, а ще изчакат тя да се завърне на екран.

Източник: Марица

Изхвърлиха Зейнеб от магазинСкапали  коледното настроение на иначе вечно усмихнатата и позитивна Зейнеб Маджурова. Виновна е про…Jan 2 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!