Страхотен играч възхити България в Стани богат

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Авторът на реклами и водещ на рубрики по Дарик радио Румен Иванов се представи почти блестящо в предаването „Стани богат”. Благодарение на богатите си знания, той стана един от малкото участници, стигнали до въпрос за 20 хил. лева.

Румен показа доста спокойна игра и увереност и показа, че когато някой знае нещо, не бива да се съмнява да даде отговор. Любопитен факт за копирайтъра е, че със същата увереност е печелил бас с човекът енциклопедия Димо Падалски, който е шампион в игрите за знаещи още от времето, когато единственото пакова беше „Минута е много”. Иванов спечели бас, свързан с творчеството на Шекспир. Великият бард, както и други автори от периода явно са любими за Румен, защото наученото от тях му помогна и в „Стани богат”.

външна реклама

Авторът на реклами малко се затрудни на въпрос кое растение е било средство за разкрасяване в Ренесанса, но с помощта на публиката отговори правилно, че това е беладоната. Водещият леко го изкретикува, че е изхабил жокера. Малко след това се падна обаче въпрос, свързан с митология, при който Билалов откровено каза, че е трябвало да си води записки, защото копирайтътърт наистина е казал много неща, които са верни и полезни.

Най-интересният момент беше на въпрос за 10 хил. лева, когато Румен Иванов игнорира мнението на приятеля си, който използва за жокер и правилно позна, че кънтри звездата Джийн Отри е единственият, който има 5 звезди на Алеята на славата в Холивуд.

Копирайтърът сгреши отговора за 20 хил. лева, като каза, че Осама бин Ладен е бил фен на „Челси”, а всъщност любимците на терориста са били „Арсенал”.

Невиждана досега изцепка на Билалов по време на „Стани Богат“Невероятно шоу направи водещият на „Стани Богат“ Михаил Билалов в днешното издание на телевизионната…Sep 10 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!