Някой чу ли прогнозата изобщо: Натали Трифонова разгорещи зрителите с тази пола (снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Натали Трифонова определено е сред любимите лица на зрителите от телевизионния екран. И определено обичаме да научаваме какво ще бъде времето от нея, още от сутринта. Е, специално в днешната сутрешна емисия тя със сигурност е успяла да зареди, особено мъжката част от аудиторията, с много добро настроение, като избра много предизвикателен тоалет.

Натали Трифонова

Още в ранни зори, когато всички все още се събуждаме, пиейки кафето си, Натали вече изглежда превъзходно. А тази сутрин – направо зашеметяващо. За днешната прогноза Трифонова беше заложила на цикламен костюм от сако и ултракъса пола, която не скрива нито сантиметър от безкрайните ѝ крака. Красавицата беше комбинарала цикламения сет със зелена блуза и разбира се – безмилостно високи токчета.

Натали Трифонова

И макар тя да разясни какво ще бъде времето днес, със сигурност мнозина не са обърнали внимание на температурите, а по-скоро са били разконцентрирани от минижупа, който едва покрива горната част на бедрата ѝ.

Андреа и Натали Трифонова с един и същи бански: На коя ѝ отива повече? (снимки и видео)ТВ водещата Натали Трифонова и фолкпевицата Андреа се обзаведоха с един и същи бански. Независимо, ч…Sep 2 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!