Почина Мечо, спасен от наводнението в Каравелово

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тъжна вест от Карловско. Починало е кучето Мечо от село Каравелово. Това съобщи в социалните мрежи Ивелина Недкова, председател на Animal Hope-Bulgaria – Kaзанлък, предаде Пловдив24. 

Ех Меченце, тъкмо се зарадвах ме,че се изправи и се почувства по добре.Днес трябваше да отидем на груминг с теб да станеш още по красив. След това с твоята единствена приятелка от Англия,която попита за теб щяхме да мислим как да стигнеш до там за да изживееш оставащите си дни щастлив.

(Мечо се оказа на около 10 години.) Голямото ти сърце не дочака щастието. Мечо си е отишъл късно тази вечер тихо в съня си.

Дано си на по добро място голямо момче .Ще те помним.Теб и безхаберието на повечето хора оставящи животните си вързани на вериги.


Недкова пое грижите на Мечо, след като бе открит миналата седмица. В продължение на три дни е бил влачен от бурните и кални води, докато накрая засяда под купчина дървета. Именно там е открит, въпреки че стоял неподвижен и без да издава звук. Доброволци са му поставили инжекции и са го включили на системи. Но заради преживения стрес животното е отказвало да се храни и да пие вода.

Започна се! Двойна трагедия заради наводненията в Каравелово!76-годишният. Начо е издъхнал тази сутрин от инфаркт в дома си в наводненото село Каравелово. Явно м…Sep 7 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!