Откраднато магаренце се върна у дома / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Спомняте ли си за магаренцето, за което из Facebook се появи  информация, че е откраднато? Оказва се, че за него и собствениците му има радостна развръзка.

След цели пет дни Петко – както е името на сивушкото, вече е у дома. Макар и ранен, той се е разминал с нерадостната съдба на пленничеството и опасността да се превърна на „суджук“.

Това станало след сигнал до полицаи, които върнали магарето на неговите стопани. Които споделят за събитието в социалните мрежи.

Намерихме магаренцето! Магаренцето Петко беше 5 дни в неизвестност заграбен от едни хора без морал и без образование. Ранен, но жив и здрав вече си е вкъщи, там където е роден, при хората си които го обичат. И не – не е на суджуци защото, слава Богу, все още има народ, който сигнализира и гладните крадци вече имат много сериозни проблеми с полицията!

Добре дошъл вкъщи – просто едно магаре, а той член на семейството с хубавото име – Петко. Беше похитен и откаран на цели 70 километра от дома си! Браво българи, заедно го спасихме, споделят щастливите стопани.

Оказва се, че щастливото събитие радва много хора. Само в една от групите има хиляди положителни реакции, а граждани от цялата страна пишат положителни коментари.

 „Поздравления! Все още са останали нещо като  хора – с будна съвест, съзнание и морал. Да е жив и здрав Петко. Да викне сега, да запее по магарешки, за радост на всички“, пише Ванката Н.

„Разбирам радостта ви, защото знам моите родители, колко много обичаха магаренцето си и всички животни в двора. Радвам се за вас“, добавя Сава К.

„Браво, страхотна новина! Пример за това, как всяко животно може да бъде част от семейството, а не просто вещ на двора, а при вас това важи с пълна сила! Поздравления!“, коментира Теодора И.

Откраднатото бебе от човек на Местан се оказа укривано от бабатаМайката Берна Якубова моли мъжа си за бърз развод, той шикалкави Бебе Азалия, което майка му Берна Я…Sep 16 2019vijti.com


Източник: glasnews

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!