Баба ли?! Всички гледат в краката на Дарина Павлова след тези снимки (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бизнесдамата Дарина Павлова , която всички наричат Мадам Мулти (заради брака й с основателя на Мултигруп Илия Павлов) отново успя да привлече медийно внимание с появата си. Красивата българка с успешна кариера зад граница  събра погледите  по време на фестивала във Венеция , където бе дама на шефа на Нетфликс Тед Сарандос.

 „За мен е голяма чест“, сподели Дарина в профила си в социалните мрежи и бързо предизвика коментарите с визията си. Наистина, трудно би повярвал човек, че жената с перфектна фигура и безкрайни крака от снимките скоро ще става баба (припомняме, че дъщерята на Павлова е в напреднала бременност).

Дарина Павлова крака

От кадрите се вижда, че Дарина Павлова е в супер луксозна моторна лодка, с която се разходжа из Канале гранде и другите водни улици на Венеция. Именно с лодката тя пристигна и за премиерата на филма „Атина“, който Нетфликс представя на кинофеста. И показа умопомрачителен тоалет – блестяща тъмносиня рокля.

Дарина Павлова Венеция

Според още непотвърдена официално информация, Дарина Павлова ще доведе филмовия гигант Нетфликс, който съвсем скоро ще започне да снима у нас няколко свои продукции. Тед Сарандос е основната движеща сила във филмовата и стрийминг компания, която само в Щатите има над 73 млн. абонати (за сравнение НВО е под 15 млн. по данни на „Икономист“) и още толкова в Европа. Сарандос няколко години поред е обявяван за един от стоте най-влиятелни хора на планетата от сп. „Тайм“.

Екзотика, море и яхти – Дарина Павлова глези Марта Вачкова в Италия / ВИДЕОДарина Павлова глези добрата си приятелка и състудентка от НАТФИЗ Мартина Вачкова на остров Сардиния…Jun 20 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!