Нана сложи в малкия си джоб родните кифли с възможности – ето къде пазарува в Рим (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Може би това е последното място, на което бихте очаквали да видите водещата Нана Гладуиш – бути на „Долче и Габана“ в Рим! Чаровната блондинка, която блести с естествен чар и непринуденост, изненада почитателите си с демонстрация на моден вкус и финансови възможности.

Кой казва, че мъжете не обичат да пазаруват?, попита Нана Гладуиш и показа как двамата най-важни мъже в живота й – съпругът и синът, си избират костюми в една от най-скъпите модни къщи в света – „Долче и Габана“.

Нана син

Там цената на сако, панталон и жилетка е повече от сериозна, а покупките са извършени не къде да е, а в центъра на най-стария град – Рим. Водещата на „Съдебен спор“ от години е запалена пътешественичка и използва лятото, за да обикаля на воля по света, пише Hotnews.bg.

Нана Гладуиш мъж

Нана и Джонатан са женени от 2007 г.

Британецът е състоятелен бизнесмен, който може да си позволи не само марково облекло, но и да финансира обучението на сина си по тенис. Единственото дете на Нана вече участва в турнири и сбъдва мечтата на майка си, която също играе. Тенисът в последните години заема все по-голямо място в живота на семейството.

Нана Гладуиш син

Обичат да го гледат по телевизията и да го тренират. И причината не е само синът им. За Нана тенисът не е чужд още от дете. Преди това обаче пробвала и други спортове. В ученическите ѝ години различни треньори минавали през училищата и събирали деца за отборите си. Явно разбрали, че Нана е спортна натура, все я избирали в отборите са, а тя дори ходела по състезания.

Нана Гладуиш в бесен екшън в СофияНана Гладуиш е изживяла истински кошмар заради нагъл шофьор. За това проплака водещата на „Съдебен с…Jun 5 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!