Жестоко убийство във Велинград: Удушиха общинарката Екатерина Каферинова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жестоко убийство е разтърсило Велинград в късните неделни часове. Общинската съветничка Екатерина Каферинова е била удушена. На място в дома й има полицаи, лекари и тече разследване.

За престъплението на тел. 112 е съобщил самият убиец Минчо Столарски, брат на хотелиера и бивш председател на Асоциацията на превозвачите Миролюб Столарски.

Минчо сам се обадил на спешния телефон и признал за деянието, потвърдиха от МВР. Местни споделят за разправии на общинската съветничка с Минчо Столарски.

Над 25 години Екатерина Каферинова бе общински съветник във Велинград. Тя е от БЗНС. Още в зората на демокрацията бе един от лидерите и лицата на СДС и земеделците в курортната община, като в последно време имала близки контакти с „Продължаваме промяната“. В миналото тя няколко пъти стана жертва на агресия.

През 2017 г. Екатерина беше пребита на излизане от сесията на местния общински съвет. Докато отива към колата си, е пресрещната от двама мъже с качулки, които я нападат и й нанасят множество удари в главата, след което изчезват от мястото. Окървавена общинската съветничка тогава е откарана в местната болница, съобщава 24 часа.

Преди около 15 години пък бе подпалена от неизвестни извършители новата й кола. Авторите на палежа тогава не бяха разкрити.

15 годишният Омар с първи думи за убийството на полицаите в Бургас„Това престъпление не го направих умишлено. Когато слязох след моста, натиснах спирачка,но не стана …Aug 27 2022vijti.com


Източник: lupa

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!