Всички мъже завиждат на Рачков: Вижте до какво тяло за грях заспива всяка вечер! (Снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В началото на връзката им двамата се сблъскаха с много критики и подигравки от страна на обществото заради голямата им възрастова разлика. Припомняме, че любимият комик на България Димитър Рачковнавърши 49, докато младата му изгора Анита Димитрова е само на 23. Това обаче не успя да ги „бутне“ и днес двойката изглежда по-влюбена от всякога.

И макар да се води сериозна половинка на комика, Анита очевидно още не е скъсала окончателно с имиджа си на плеймейтка. 23-годишната блондинка се съблече на плажа и накара мъжете да завиждат на Рачков, който има привилегията да заспива до това тяло за грях .

Анита Димитрова

Явно самият Рачков няма против разголените снимки на жената до себе си, която щедро залива социалните мрежи със секси кадри по бански. За лято 2022 г. блондинката се е спряла на черен бански с камъни. Татусът между гърдите на силиконката определено приковава вниманието, придава й още по-сексапилен вид и отключва различни фантазии сред мъжката част от населението.

Блазе му на Рачков! Анита показа прелестите на плажа и предизвика сърцебиене (Снимки): Щастливец е Димитър Рачков – край него гравитират все хубави жени, а настоящата му половинка, млада…Aug 10 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!