Андрей Арнаудов e неутешим след смъртта на Вероника

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Андрей Арнаудов отбеляза 40 дни от кончината на любима приятелка Вероника Трънкарова, която си отиде млада, покосена от болест. Тогава той бе изпаднал в депресия и лошо настроение и дори поиска съвет от последователите си в социалните мрежи, как да се справи с това състояние. Смъртта й бе загуба не само за него – Ники Кънчев също сподели дълбоката си скръб и редица други, близки нейни приятели.

Понякога всички изживяваме по-трудни лични моменти. Освен голямата загуба на близък приятел от последните дни, на мен лично месец-два назад ми се събра много умора и много неприятни преживявания. За първи път съм изненадан от себе си, чувствам се доста тъжен. Обикновено решавам тези проблеми по два начина – на чашка с приятели или в залата като тренирам. Интересно ми е освен приятелите, чашката и залата знаете ли друг начин, който може да ви извади от лошото настроение?

Ще се радвам да споделите как се справяте с такъв тип ситуации. За мен ще е успех, ако успеем да помогнем дори на един човек. Бъдете здрави!

Тогава получи много съвети как да преодолее това състояние.

Днес пусна снимка-спомен и написа:

С Вероника…Преди петнайсетина години и… 40 дни…🖤

С такива приятели младата дама, която рано напусна този свят няма да бъде забравена.

Снимка профил ФБ

Иван и Андрей със силен коз във „Фермата 8“ – завръщат се всеобщи любимци: Продуцентското дуо Иван Христов и Андрей Арнаудов отново обещава да задържи интереса на зрителите п…Aug 7 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!