Кошмар за 2 семейства с 5 деца в Приморско: Цял ден обикаляхме улиците

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Две семейства с деца останаха изключително разочаровани при пристигането си на морето. По-конкретно става въпрос за Приморско. Ето какво написа по този повод една от туристките вчера:

„Здравейте, пиша ви с огромна молба. Днес пристигнахме на морето и останахме излъгани за квартирата, която щяхме да получим! Цял ден обиколяхме улиците на Приморско отчаяни, за да намерим къде да спим тази вечер.

Намерихме, но само за тази вечер. Ние сме 2 семейства с 5 деца (4 възрастни, 2 бебета, 3 деца от 4-9 години). Спешно си търсим апартамент, студио, къща, вила за периода от 14.08-20.08 в Приморско или област до около 50 километра.

Знам, че сте голяма сила и се надявам поне вие да ми помогнете. Прозвъняхме всички хотели и обяви в интернет и всичко е заето. Моля ви помагайте!!!“.

За щастие всичко е завършило благополучно. На призива на жената са се отзовали доста хора и семействата впоследствие са успели да намерят място, където да нощуват по време на ваканцията си.

Пожелаваме им едно незабравимо и много усмихнато море!

Възмутени туристи изпратиха клип от плажа в ПриморскоНов сигнал за продажба на балони с райски газ по морето – този път на плажа в Приморско. Той е изпра…Aug 8 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!