Върхът на безвкусицата! Попиляха Шарън Стоун заради този тоалет за 60 хиляди лева (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шарън Стоун винаги е имала свой уникален стил. Феновете й смятат за „запазена марка“ на актрисата нейният аристократизъм и уникалната комбинация от „съблазън и хладина“. Стоун умело подчертава това с помощта на дрехи. Например, основата на нейния гардероб в продължение на много години бяха пастелни неутрални тонове и основни цветове, сред които черното може безопасно да бъде поставено на първо място.

Що се отнася до силуетите, Шарън обикновено залагаше на печеливша, но в същото време чувствена класика. Разбира се, на улицата звездата можеше да бъде видяна в ежедневни дрехи, но да, тя не беше никак екстравагантна. В продължение на много години актрисата предпочиташе тесни дънки, спортни якета и семпли тениски или блузи, в краен случай бели ризи.

Но наскоро звездата започна да опитва все по-смели и ярки тенденции. Всичко започна може би с червения килим в Кан през 2021 г. Тогава Стоун внезапно смени образа на Femme Fatale с образа на принцеса на Дисни. На фестивала Шарън се появи в пищна, ефирна небесносиня рокля на Dolce & Gabbana, обсипана с рози.

От тогава насам тоалетите й стават все по-нестандартни. Но това се отнасяше основно до червените килими. Сега обаче актрисата беше заснета на обикновена разходка в доста предизвикателна (макар и не „гола“) визия.

Обемното червено яке от Dolce & Gabbana, бродирано със злато и ярки цветя, привличаше вниманието отдалеч. Струва повече от 60 000 лева, сочи кратката справка.

Шарън Стоун безвкусно облекло

Шарън Стоун

Снимка
Legion Media

С тоалетите на тази марка почти никоя от звездите не излиза на обичайна разходка – те са твърде претенциозни, въпреки че са идеални за червени килими. Единственото изключение беше Филип Киркоров, който дълги години беше най-преданият фен на тази модна къща.

Но Стоун изобщо не се смути от закачливия външен вид на този елемент от гардероба. За да балансира малко „шика и блясъка“, тя добави към сакото скъсани 3/4 дънки, отказа се от грим и прическа. Но според феновете впечатлението от цялостния образ поради това е станало още по-плачевно.

Шарън Стоун обемно яке

Шарън Стоун

Снимка
Legion Media

„Да не е облякла първото нещо, което е извадила от гардероба?“

„От какво е това яке, от юргана на баба й?“

„Скъсани къси дънки, модерни в далечната 2010 г.“

Това гласят само част от злостните коментари по отношение визията на звездата.

64-годишната Шарън Стоун свали горнището и показа перфектни гърди! Неотразима е (Снимка):Тайната е не само в природните данни на звездата от „Първичен инстинкт“, но и в нейната естественост…Jul 27 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!