Виктор Николаев унижи Балабанов от ИТН в ефир

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев се възползва максимално от това, че за момента не сме в официална предизборна кампания и гостуванията на политиците в предаването му не са чисто рекламни. Той буквално постави на колене Станислав Балабанов от ИТН, който беше дошъл в студиото да изсипе поредната порция обвинения за лошо управление към бившите си съюзници Кирил Петков и Асен Василев.

Николаев обаче много умело обърна темата към това дали ИТН искат отново да вземаме газ от „Газпром“ и зададе този въпрос на госта си поне 6-7 пъти по време на интервюто. Станислав Балабанов се опита всеки път да се измъкне от директен отговор. От думите му обаче стана ясно, че партията на Слави Трифонов е съгласна България да плаща в рубли на „Газпром“ за да ги омилостиви да пуснат спряното от тях гориво по тръбите.

Водещият на Нова реши да провокира колегата си от 7/8 тв и директно го попита дали ще се обадят на изгонената руска посланичка Митрофанова да стоплят отношенията. После Николаев директно попита защо изобщо „Има такъв народ“ ще участват в изборите, като е ясно, че дори и да влязат в парламента, няма да имат нито един съюзник. Виктор довърши унизяването на госта си като с ирония попита какво правителство иска Слави Трифонов.

Тук вече Станислав Балабанов тотално се предаде и даде много глупав отговор: „След изборите ще видите какво искаме“. С това той на практика призна, че това за което ИТН ще говорят в предизборната кампания не е това, което смятат да правят след това.

„Е, няма как, ако искате да гласувам за вас, ще трябва да кажете, какво мислите да правите“, така с насмешка Виктор Николаев „закопа“ представителя на ИТН.

кадри Нова телевизия

Рокада в Нова тв: Виктор Николаев аут от „Здравей, България“Виктор Николаев е аут от ефира на Нова телевизия. Любимият водещ на „Здравей, България“ не се появи …Jul 18 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!