Тежка верижна катастрофа със загинали край Балчик

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В последните часове е станала много тежка верижна катастроха край Балчик. Семейство загуби живота си в катастрофа край Балчик. Оцеляло е 8-годишното им дете, което е в болница.

Инцидентът е станал по пътя между Царичино и Кремена в община Балчик, съобщават pronewsdobrich.bg. Този следобед са се сблъскали два румънски автомобила и един украински, потвърди за медията Окръжният прокурор Радослав Бухчев, който е на мястото на пътния инцидент.

В болница са настанени трима от пътувалите в автомобилите. Между тях е и 8-годишното дете на загиналите украинци. Причините за катастрофата се изясняват, провежда се разследване, образувано е досъдебно производство.

Две от колите са тотално намачкани, третата също е със сериозни материални щети. Пътният инцидент е бил верижен, като румънските коли са се движили в посока Царичино, а украинската – към Кремена.

Движението в района се извършва в едната лента и се регулира от Пътна полиция.

Около 3 часа през нощта е станала тежка катастрофа с много загинали край Велико ТърновоПо първоначални данни има петима загинали след тежкия инцидент. Тежка катастрофа между автобус с рум…Aug 6 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!