Устните на Райна заплашват да надминат тези на Мария! Вижте ги след поредната корекция (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Красивата като самодива Райна не спира да радва почитателите си с изкусителни кадри от различни красиви кътчета у нас и в чужбина. На тях обикновено позира тя на фона на някоя забележителност.

На последните снимки обаче силно впечатление правят напомпаните устни на певицата , като разликата е видима и с невъоръжено око. Както изглежда, Райна се е вманиачила по „набухвателите“ и от някогашните ѝ сравнително скромни дадености не е и останала и следа.

Райна Инстаграм

И макар Райна да бе една от най-естествените хубавици в бранша, вече и тя залитна сериозно по корекциите. Кадрите ѝ в Инстаграм са повече от красноречиви. Като изключим впечатлението, че са преди всичко поза и перчене пред потребителите, е време да обърнем поглед и към устните ѝ. На практика певицата започва да се превръща в копие на колежката си Мария.

Райна уголемени устни

Най-известното “кокоше дупе” в чалга средите може би съвсем скоро ще диша прахта именно на Райна. Така прословутото Пиле на попфолка вероятно вече изпитва сериозни затруднения в… говоренето. Както е известно, всяка напомпана мацка не успява добре да контролира коригираните си устни и реално изглежда така, сякаш словоплетства с видими усилия.

И докато Мария си е открай време с въпросните “бърни”, Райна е начинаеща в занаята и тепърва ще бере ядове от инжекциите. Е, певицата и сега е крачка назад – най-верните ѝ поддръжници цъкат с език и се чудят кому беше нужно да се окепязява по този начин.

Райна уголемени устни

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!