Недоволна и изтощена: Снимаха Анджелина Джоли без грим (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Въпреки факта, че разводът й с Брад Пит и последвалите съдебни спорове бяха сериозен удар за актрисата, тя все още има милиони фенове, които се възхищават на външния й вид. В същото време някои от тях признават: Джоли може да е добра, но не и блестяща. Но можете просто да се възхищавате на красотата й завинаги.

А пластичните хирурзи казват, че все още имат хиляди пациенти, които искат „скули като на Джоли“ или „устни като на Джоли“. И популярността на такова искане не пада.

Но повечето от феновете на Анджелина могат само да гадаят как изглежда тя в реалния живот. В крайна сметка можете да й се възхищавате предимно на червения килим.

И там, разбира се, всички звезди са „на парада“, професионално гримирани и с широки усмивки.

Джоли няма профил в социални мрежи, така че феновете й не могат да се възхищават на звездата в ежедневието. Освен на редки папарашки снимки.

Наскоро актрисата беше заснета в Лондон. Джоли беше облечена много стилно: копринена „пижама“ с панталон Valentino и чехли от същата марка със златен декор. Но появата на звездата разстрои някои интернет потребители. Анджелина изглеждаше недоволна и видимо остаряла: дълбоки назолабиални гънки и изтощено лице.

Джоли без грим

Анджелина Джоли

Снимка
Legion Media

Анджелина без грим

Анджелина Джоли

Снимка
Legion Media

Между другото, от няколко години, дори на червения килим в официално облекло, на близки кадри Джоли изглежда забележимо по-стара от възрастта си: суха тънка кожа, гънки и бръчки около устните и очите. Най-вероятно причината за това е екстремната загуба на тегло и постоянният стрес, които се отразяват предимно върху кожата.

Разбира се, никой не може да избегне промените, свързани с възрастта, но Джоли е само на 47 години и в нейните услуги са най-добрите продукти за красота и козметолози не само в Холивуд, но и в целия свят.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!