Префърцунена ли?! Няма да повярвате къде заживя Аня Пенчева! (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ако си мислите, че Аня Пенчева е типичната префърцунена звезда, която не излиза от кафенетата и салоните за красота, то много, много грешите! Докато някои от известните личности у нас тънат в лукс, то други водят съвсем обикновен начин на живот. Ще ви покажем къде решиха да живеят Аня Пенчева и нейният любим Ивайло Караньотов през летните месеци.  Новият им дом предизвика бурни реакции в социалните мрежи, но пък и много завистливи коментари.

Аня Пенчева караванаАня каравана

От няколко седмици Аня и Ивайло са горди собственици на кемпер, с който кръстосват родното Черноморие.

Те избират тихи и отдалечени места за нощуване, за да не бъдат притеснявани от туристи, които биха искали да се снимат с тях или още по-лошо – да им направят папарашки снимки.

Ивайло Караньотовморе и поле

В кемпера семейството е намерило място за моторна косачка, която им помага да превърнат всяко местенце в прилично за пребиваване. Актрисата показа как Ивайло се справя с косенето на тревата на мястото, където са се позиционирали тези дни с прекрасна морска гледка.

Аня и Ивайло каравана

„С Монк на море“, коментира шеговито ситуацията актрисата.

64-годишната Аня Пенчева скри шапката на моделките с перфектни крака и нито грам целулит! (Снимки):Неостаряваща – така с една дума можем да наречем актрисата Аня Пенчева, която напук на годините изгл…May 28 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!