5 бретона, които отключват красотата на дамите след 60-те (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За жените след 60 години е много важно да си създадат имидж, който няма да развали красотата им. Разбира се, доста е трудно да се постигне ярък и забележим подмладяващ ефект без операция, но все пак си струва да опитате. Днес ще говорим за модните тенденции , свързани със стилен бретон за жени над 60 , които могат да направят образа на една дама по-чувствен и свеж.

Страничен бретон

страничен бретон 60+

Дръзките и интересни наклонени бретони са идеални за възрастни дами. Струва си да го направите само с плавен преход по дължина, така че да изглежда естествено. Благодарение на такъв бретон една дама на 60 години ще може да коригира овала на лицето си и да скрие бръчките по очите и челото.

дълъг скосен бретон

Особено елегантно скосеният бретон изглежда в комплект с къса прическа.

скосен бретон къса прическа

пикси скосен бретон

Бретон-завеса

бретон-завеса за дълга коса

Младите модерни дами активно избират стилния бретон-завеса. Възрастните дами също трябва да се опитат да променят имиджа си с помощта на такъв детайл. Бретонът-завеса предполага, че ще има къса коса в средата и дълга коса отстрани. Такъв хитър похват ще ви позволи да прикриете твърде забележими бръчки по лицето си и да добавите нотка интрига към образа на дамата.

Рядък дълъг бретон

рехав дълъг бретон

Дълъг бретон под веждите е доста опасен детайл в образа на дама след 60 години. Следователно трябва да се поверява само на професионалист. Той идеално ще скрие всички промени, свързани с възрастта, в горната част на лицето, като същевременно се фокусира върху очите на жената. В идеалния случай една дама ще уцели десятката, ако си направи такъв бретон заедно с права средна прическа.

Прав бретон

прав бретон след 60-те

Красивият прав бретон обикновено е подходящ само за млади красавици. Факт е, че това силно влияе на овала на лицето.

прав гъст бретон след 60

Ако една дама след 60-годишна възраст все още има опъната кожа и ясен контур, тогава този бретон може безопасно да се направи. Правият бретон изглежда добре с модерна прическа боб в класически формат.

Дълъг бретон

дълъг бретон 60+

Печеливша и модерна версия на удължен бретон ще позволи на жена над 60 години да придобие нов и ярък външен вид. Комбинирайте такъв бретон с модерно пикси в платинен цвят, точно такъв образ ще ви направи най-стилната дама на възраст с перфектен вкус.

гарсон с дълъг бретон

удължен бретон 60+

Стилен вдигнат нагоре бретон

вдигнат нагоре бретон

Оформеният нагоре бретон (с помощта на стилизиращи средства, ролки или маша) е идеален, ако имате красиво високо чело, което си струва да подчертаете, както и изразителни очи. Той придава благородство и чар на визията, като в примера по-горе.

Жените над 60 могат да изберат почти всички бретони, които са модерни тази година. Единствената забрана е твърде късият бретон. Останалите опции трябва да бъдат избрани въз основа на овала на лицето и прическата. Не се страхувайте да поемате рискове, бретонът расте много бързо и винаги можете да го оправите така, както ви е необходимо.

А вие какво мислите кой бретон е най-подходящ за дама на 60 години? Разкажете ни за това в коментарите.

Вижте Ани Цолова, Миролюба Бенатова и Деси Стоянова на плажа – като русалки! (Снимки): В медийните среди отдавна се знае, че крепко приятелство свързва водещите Ани Цолова и Деси Стоянов…Aug 7 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!