Линда Петкова тайно в болница с дъщеря си – какво става?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съпругата на премиера в оставка, Линда Петкова , се конкурира по популярност с него, а хората неминуемо я разпознават на улицата заради участието й в „Мастършеф“ преди няколко години, където впечатли не кого да е, а „желязната лейди“, шеф Силвена Роу. Затова не е чудно, че всяка поява на премиершата на обществено място предизвиква небивал интерес.

Будни граждани информираха, че г-жа Макензи-Петкова е била забелязана в болница миналата седмица, пише „Ретро“, позовавайки се на очевидците.

Канадката се появила в Токуда в компанията на една от дъщерите си , но не била придружавана от съпруга си, който по това време е бил зает с „изнесено заседание“ с депутатите и ръководството на партията си в луксозният хотел Кемпински в Банско.

Линда се появила в болницата  без охранители от НСО. До болничното заведение Линда стигна с личния си автомобил.

Известно време се лута по коридорите, докато открие точния кабинет. Пациенти разкриват, че се е държала дискретно и ненатрапчиво и по никакъв начин не проявявала претенции на ВИП пациент. Не държала да й бъде обърнато специално внимание, макар че била разпозната както от лекуващите се там, така и от целия персонал. Канадката обаче помолила да не се разчува каква е причината за посещението й, макар че не изглеждала твърде притеснена.

Петкови дъщери

Свидетели споделят, че вероятно е ставало дума за проблем на дъщеря й, който не бил сериозен, тъй като и двете не останали в лечебното заведение за дълго.В интервюта сладкарката е признавала, че средната от трите им дъщери с Петков – Ема, страда от диабет тип 1. Другите им 2 деца – Ванеса и Ана пък имат алергия към глутена.

Какъвто и да бил здравословния проблем, отвел Линда и едното от децата й в болница, очевидно е бил овладян бързо. Само след няколко дни канадката сподели, че вече е в лятна ваканция и се намира на морето.

Ето каква рокля избра Линда Петкова, за разходка из София, без охрана-Снимки Без охрана се движи из София Линда Петкова, видяха бдителните папараци на „България Днес“. Премиер…Jul 6 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!