Дани Петканов се подигра злостно с Алекс Богданска, и то чрез сина им!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Петканов и Алекс се разделиха не толкова отдавна и явно има някаква вражда между тях. Дани Петканов качи любопитно стори в своя профил в Инстаграм. На него той показва на сина си Габи рекламен фотос, на който е неговата майка Алекс Богданска, но мъникът не може да я познае.

Двамата са на разходка в мола, върху чиито асансьор е принтиран ликът на инфуенсърката. “Познаваш ли тази жена?” – пита Дани, на чиито въпрос Габриел отговаря с твърдо “Не”, пише hotnews.bg.

“Това не е мама” – продължава мъникът. Малко по-късно разходката из София на двамата продължава, натъквайки се на още един рекламен фотос с лика на Алекс, на който синът ѝ отново не успява да я познае.

Голяма част от потребителите на мрежата споделиха, че най-вероятно Габи не успява да познае майка си, тъй като снимките са отпреди нейната ринопластика, която доста промени цялостното ѝ излъчване.

Синът на Дани Петканов претърпя инцидент – двамата в Пирогов по спешност (Снимки): Неприятен инцидент е претърпял Габриел , синът на Даниел Петканов и Александра Богданска . Случкат…Jul 6 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!