Синоптичката на БНТ Eва Кикерезова съсипа българското море: Мръсно, скъпо, кич!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Синоптичката на БНТ буквално избухна с коментар на публикация във Фейсбук, която хвали българското Черноморие и се опитва да откаже нашите летовници от пътуване до Гърция и Турция. Става въпрос за журналистическа статия със заглавие: „Морето ни е хубаво, въздухът – чист, по-евтино е. Защо трябва да си харчим парите в Гърция или Турция“. Първоизточник на информацията в нея е БНР, като българи споделят пред радиото защо предпочитат почивката у нас.

Кикерезова обаче изобщо не е съгласна с патриотарското тупане в гърдите, че у нас си е по-хубаво. Тя пише:

„Морето е мръсно, за въздуха да не говорим, цените са много по-високи от Гърция и Турция, за обслужването даже няма да отварям дума. Не си заслужава грам“.

Изненадващо или не, мнението на Ева се споделя от масово от участниците в дискусията. Те отговарят:

„Браво, Eva! Патриотизмът у нас се разбира като да мълчиш пред свинщините на другите, защото ти били „сънародници“

„Eva Kikerezova но, ако Ева по време на прогнозата за времето препоръча нашето море, много хора биха отишли на него!“

„Съгласен съм… Живея в най-добрия град за живеене от 2003.“

Има разбира си е такива, които по една или друга причина спорят за качеството на условията по Черноморието ни. Според тях всичко си е окей, а природата ни е прекрасна. Оказва се, че синоптичката на БНТ изобщо не се стеснява да защити позицията си:

„Сигурно се намират някъде чисти малки плажове, но масово водата е кафява, с щипалки, плажовете са препълнени и кичът лъха отвсякъде“.

Трябва да се отбележи, че Ева явно познава доста добре българското крайбрежие. От профила ѝ във Фейсбук личи, че от началото на лятото тя е била поне на три места по морето у нас – Балчик, Созопол и Черноморец.

снимка Фейсбук/Eva Kikerezova

Мръсни стаи и бълхи, ол инклузивът-пълна скръб-Кошмарите на летовниците по морето Непочистени стаи и лоши условия вместо лукс в хотели у нас и при съседите. За това сигнализираха ту…Jul 20 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!