Приликата е плашеща: сестрата на Майкъл Джексън стана копие на починалия си брат (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Майкъл Джексън, който почина през 2009 г., е известен не само като краля на попа, известен в целия свят, но и като горещ фен на пластичната хирургия. Първата му операция е ринопластика, но по медицински причини – певецът си счупи носа по време на танцова репетиция. Но след това външният му вид започна да се променя все повече и повече.

На върха на популярността си Джаксън се превърна в кукла, дори промени цвета на кожата си. В различни периоди опитни хирурзи твърдяха, че той е извършил поне дузина операции за промяна на формата на устните, скулите, брадичката и околоочната област. През последните две години от живота си Майкъл почти не се появяваше на публично място без маска, покриваща носа му – мнозина бяха сигурни, че той просто се е „разпаднал“ поради много ринопластики.

Сега, както изглежда, най-известната му сестра Джанет Джексън е тръгнала по неговите стъпки. Когато тя стъпи на червения килим по време на годишния Bal de la Rose (Бал на розите), феновете бяха изненадани колко много се е променила.

Първо, Джанет явно не изглежда на своите 56 години. И може би причината за това е не само генетиката, но и лифтингът на лицето, направен от опитен специалист.

Джанет Джаксън операцииМайкъл Джексън

Джанет и Майкъл Джексън

Второ, носът на Джаксън е станал много по-тънък, отколкото беше, а формата на очите е леко променена. Кожата й също е станала по-светла – въпреки че може би това е само грим. Във всеки случай, феновете забелязаха, че тя придобива зловеща прилика с покойния си брат.

Припомнете си, че Джанет многократно е признавала, че след 50-годишнината животът й едва е започнал. Тя успя да роди дете и да се разведе със съпруга си, катарския милионер Висам Ал-Мана.

Между другото, по време на бременността и след раждането на сина си Джанет Джексън натрупа наднормено тегло. Сега обаче певицата трудно може да се нарече пухкава: тя успя да свали повече от 50 килограма.

Изглежда, че пластичната хирургия вече е добавена към всички други промени. Важното е, че Джанет не е толкова пристрастена към тях, колкото нейния известен брат.

Не е за вярване, но това е синът на Майкъл Джексън СНИМКИКогато Майкъл Джексън си отиде от този свят, през 2009 г., той остави трите си малки деца, които оби…Oct 7 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!