Меден месец в ултра скъп хотел в Турция се превърна в кошмар

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Почивката в скъп турски хотел се превърна в тежко отравяне за 4-членно семейство.   Отбелязва се, че британците с две деца са платили четири хиляди паунда за пътуването до Delphin Imperial Resort в Лара. Според тях те планирали да отпразнуват медения си месец там.

На втория ден обаче децата на двойката се почувствали зле. Съобщава се, че петгодишният им син тежко се разболял. Температурата на момчето скочила, започнали халюцинации, повръщане и диария. Впоследствие детето било откарано в болница, където станало ясно, че е получило сериозна бактериална инфекция.

Няколко дни по-късно подобни симптоми били открити и при родителите му. Майката на момчето предполага, че отравянето може да се дължи на некачествена храна в ресторанта или вода в басейна на хотела. В същото време пътешественикът отбелязва, че не разполага с никакви доказателства, които да представи на администрацията на хотела.

Още три семейства са се обърнали към лекаря на хотела с подобни оплаквания. Обстоятелствата около инцидента се изясняват.

Сигнали за опасни храни: Внимавайте, много от тях са от Турция351 са нотификациите за опасни храни първите три месеца на 2022 г, показва анализ на данните, получе…May 26 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!