Дарина Радева става все по-палава! Дъщерята на президента изпоти мрежата с интимен татус (Снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бунтарка – така обикновено охарактеризират медиите дъщерята на президента  Румен Радев,  Дарина . Младата дама, която е студентка в НАТФИЗ, обича да провокира себе си и другите с интересни фотоси, които заливат профила й в социалната мрежа. Сега Дарина отново предизвика бурни реакции, като си направи татуировка на интимно място , предават от HotArena.

Дарина Радева

Радева е изрисувала птица между формите си. Татусът на Радева си личи дори когато младата актриса е на лекции в академия. Главата на птицата ясно се подава от пазвата на Дари. Рисунката между гърдите на президентската щерка е сравнително нова. На фотоса който сподели щерката на Радев е по бял бански, а  новата и татуировка ясно се вижда.

Дарина Радева татус

Това не е единственият татус на младата актриса. Дарина има още една картинка по тялото си, или поне  показва толкова. Радева има нарисуван бор на дясната си ръка. Каква е символиката на татусите и защо ги прави красавицата не споделя. Също така не е ясно какво е отношението на баща й към татуировките, пише „България Днес“.

Дъщерята на Радев завършва втори курс в НАТФИЗ преди седмица. Момичето е една от най-добрите студентки в класа на доц.  Пенко Господинов, а  президентът не пропуска възможност да гледа представления и открити изпити на дъщеря си. Въпреки че е президентска дъщеря, актрисата доскоро редовно бе засичана да се вози в градския транспорт, за да ходи на лекции, или да излиза с приятели.

Стана ясно кой е бъдещият зет на Румен Радев: Дъщерята на президента вече открито афишира връзката сиДарина, дъщерята на президента Румен Радев, кара любовно лято с гаджето си Камен Златанов. Младите а…Jul 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!