Нова жестока схема: Внимавайте с много примамливите оферти за морето / СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Хора, внимавайте с евтини и много примамливи оферти!“. Жена предупреждава туристите, които търсят квартири или апартаменти за лятната си почивка. Ето и нейния разказ за ситуацията, в която е попаднала: „Искам да предпазя повече хора от жена, представяща се като Мария Иванова. Която ми писа на лично съобщение след мой пост, че търся апартамент в Неа Перамос. Тази жена е измамница, не й се доверявайте. Предлага луксозен апартамент на централна улица в курорта за 50 евро.

Цената е много примамлива и след няколко подробности, които дава, реших, че искам да запазя и затова й поисках телефона, за да се уточним. Тя отказа да ми го даде и каза че синът й ще се свърже с мен, защото бил там. Идва на ход сина й, който ми звъня на вайбър, от английски номер, за да ми каже, че след като преведем капаро за 2 нощувки 195 лева, тогава ще сме сигурни, че имаме резервация.

След това Мария ми даде три имена на мъж и сметка, която, забележете, не е банкова, а на EasyPay. За да не плащали данък и затова там искали капарото, а не по банка.

Е, това вече много ми „замириса“ и се разрових из други групи и се оказа, че тази предлага същия апартамент в Поморие и доста хора даже са превели капаро по същата схема. Въпросният апартамент всъщност се предлага от агенция в Пловдив. Хора, внимавайте с евтини и много примамливи оферти!“.

Остър глад за кадри по морето, дават високи заплати и бонусиС невиждан глад за кадри започна тази година туристическият сезон на морето. Търсят се от управители…Jul 10 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!