Иво Аръков разплака зрителите: Моята бивша съпруга си отиде от този свят

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Един млад актьор стана любимец на зрителите след култовата си роля на спасителя Младен в „Съни бийч“. Това е Иво Аръков, който гостува на Петя Дикова и откровено разказа за живота си сега и в миналото. От известно време той има човек до себе си и е силно влюбен в нея.

„На Габриела се наслаждавам всеки ден. Изкарахме си прекрасна ваканция на Халкидики“, сподели актьора. На въпрос дали ще последва героя си в сериала и ще предложи на приятелката си да се омъжи за него той отговори:

„Имам смесени чувства към брака, защото имам опит в това отношение. За първи път споделям в ефир, че имам един брак зад гърба си. Миналата година моята бивша съпруга си отиде от този свят и беше една ситуация в която не знаех как да възприема, хората които си обичал и обичаш да не можеш да ги срещнеш повече. Независимо, че не ни се получиха нещата бях шокиран. Когато млад човек си заминава болката е много, много по-голяма.“

външна реклама

Личи му, че все още не се е отърсил от това трагично събитие в живота си и емоциите надделяват когато разказва за това.

Извън тази трагедия в личен план, Аръков е един талантлив актьор, който бързо набира скорост в кариерата и особено след участието му в „Съни бийч“ феновете му се увеличиха значително.

Голямата любов на Мика е пилот от Формула 1, майка й я разделя с Иво АръковМика Стоичкова, която се върна в България с дъщеря си Миа през септември 2020 г., е успяла да се пре…Dec 13 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!