Благой Георгиев пред инфаркт-Ден след сватбата вече го сватосват с друга

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Най-обсъжданата сватба в България в последно време – тази на Благой Георгиев, вече е факт, но коментарите около нея не спират. Двамата си казаха „да“ в хотелски комплекс във Велинград пред очите на семействата и любимите им приятели. Официално не се твърди, че булката чака бебе, макар ме едната рокля нарочно е избрана така, че да крие корема.

Това е първи подпис в гражданското за Полина, а за Благо е втори.

Последвайте ниПолезна ИнформацияБлаго Джизъса пред инфаркт: Сватосаха го с нова съпруга само ден след сватбата СНИМКИНовиниИнформация

Според приятелите им досега той никога не е бил толкова влюбен и сам проявил желание да се ожени пред Бог за Поли, на която не смята да изневерява, защото е „жената на живота му“. Благо и Полина са подписали в гражданското преди няколко месеца, а в събота се врекоха и пред Бог в църква. Булката бе избрала американска дизайнерска рокля, като костюмът на младоженеца е от същия стилист.

Ето как Благой Георгиев правел луда Златка, докато бил с нея Благой Георгиев може отново да е щастливо влюбен и да е в очакване на бебе № 5, но информация за по…Jun 26 2022vijti.com

Връзката им се разви мълниеносно. Поли си татуира името на любимия на рамото с две сърца, а футболистът първата буква от името й на интимно място, като гаранция, че няма да се „дава“ на никоя друга жена. Благой Георгиев сам платил сватбата си и не разчитал на богатия татко на булката – Иво Спасов, твърдят от комплекса във Велинград, пише Hotnews.bg.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!