Андреа се подигра жестоко с Благо Джизъса – СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сватбата на Благой Георгиев с поредната жена в неговия живот предизвика стотици забавни коментари в интернет пространството, а Андреа не остана по-назад в тази тенденция. Поп-фолк изпълнителката пусна свое стори със снимка на младоженците и надпис “Таз година булка, догодина друга”.

26-годишната Полина всъщност е втората законна съпруга на Джизъса, но през годините той затвърди имиджа си на неуморен плейбой, ставайки баща на 4 деца от три различни жени.

Последователите на бившия футболист не спират да се забавляват с неговия личен живот, наричайки го “Властелина на пръстените”.

Разбира се имаше и множество одобрителни коментари като “Броят на браковете според мен няма никакво значение, важното е човек да е щастлив и да търси щастието успех и наздраве” и “Живи и здрави да сте!!! Нищо лошо не правиш. Какво по-хубаво от сватби и деца. Животът си е твой и твое право е да си го живееш като искаш.”.

Ох, сватба, ох кеф! Защо докато Благо Георгиев танцува щастлив, булката му гледа строго?Една сватба разбуни през последните дни социалните мрежи. Ожени се бившият футболист Благой Георгиев…Jun 27 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!