Пеевски се страхува от същото като Борисов, Гешев, Станишев и Тошко Йорданов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бойко Борисов, Делян Пеевски, Тошко Йорданов и Иван Гешев имат нещо общо и на всичко отгоре, то ги свързва директно със Сергей Станишев. Не, не става въпрос за някаква тайна конспирация в политиката или в икономиката на България. Всички изброени силни мъже във властта изпитват един и същи страх – от уруки.

За това говорят червените конци, които носят на китките си. „Защитното средство“, което ползват тези важни фигури, а и не само те, са обсъждани от психиатри и свещеници. И представителите на науката, и на християнската религия, са много против носенето на конец, защото смятат това са суеверие. За докторите това е глупаво вярване, което не почива на здравия разум. За свещениците това е обида към Бог и езическа практика.

Първият червен конец, който „избоде“ очите на журналистите, беше на ръката на някогашния министър-председател на Тройната коалиция Сергей Станишев. В по-късно време обаче, особено като президент на европейските социалисти, той се раздели с това суеверие.

Пеевски към Асен Василев: Я кажи къде си работил! Къде беше, ей смешник?!Булфото Стенограмата от последния блиц контрол в парламента разкрива реплики от място на депутата от…Feb 15 2022vijti.com

Бойко Борисов за сметка на това продължава упорито да се пази от уруките с този талисман, независимо дали говорим за периода на управление или на опозиция.

Тошко Йорданов също е упорит в носенето на червен конец.

Защитата срещу „зли очи“ не слиза и от ръката на главния прокурор Иван Гешев, макар че е малко по-невидима, тъй като е скрита от впечатляващия му часовник.

При днешното гласуване в Народното събрание за Северна Македония се видя, че Делян Пеевски също влиза в групата на суеверните, които смятат, че някой може да им навреди с магия. Или казано по-просто, колкото и да е могъщ един човек, той трудно може да се отърве от страховете си и да се чувства истински сигурен, защото често човешките страхове са ирационални. Дали обаче талисманите са най-доброто средство за справянето с тях, е отделен въпрос.

кадри Народно събрание, БНТ, YouTube/Дарик радио,“24 часа“, Flora

Кирил Петков отиде при Пеевски и си размениха репликиКадър: БНТ2 Кирил Петков и Пеевски очи в очи си размениха реплики в парламента. Премиерът Кирил Петк…Feb 11 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!